Ζήστε το όνειρό σας στο "Όνειρα" Boutique Hotel

Το Οnira Boutique Ηοτel βρίσκεται στο Τολό Αργολίδας - ολοκαίνουργο και πλήρως ανακαινισμένο, απέναντι από την "Ψιλλή Άμμο" στο Τολό.

 

Το Ξενοδοχείο Onira είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην οποία το κάθε μέλος συμμετείχε στον σχεδιασμό του και καθώς και τη καθημερινή διαχείρησή του ξενοδοχείου δίνοντας προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες κάνοντας την διαμονή των πελατών της πολυτελή και άνετη. Τα δίκλινα δωμάτια,το καθένα με την δική του αρχιτεκτονική, είναι ευρύχωρα και εξοπλισμένα με όλες τις χρήσιμες παροχές ώστε να κάνουν την διαμονή σας μοναδική.
 

Το Τολό είναι ένα τουριστικό θέρετρο όπου εδώ και πολλά χρόνια προσελκύει επισκέπτες απ'όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβάνοντας πολλούς και απο την Ελλάδα) για πολλούς λόγους - για την κρυστάλλινη και καθαρή θάλασσα, την αμμώδη παραλία η οποία είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία και κολύμβηση και για τη κεντρική του θέση με πρόσβαση σε όλη την Πελοπόννησο. Επίσης το Τολό βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Ναύπλιο (την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας) και η διαδρομή από την Αθήνα είναι μόλις μία ώρα και τριάντα λεπτά.

 

Η φιλοσοφία μας στο Οnira Boutique Hotel είναι να φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας είτε μας επισκεπτούν για ένα βράδυ, είτε διαμείνουν για ένα Σαβ/κο ή στις κολοκαιρινές τους διακοπές...εμείς περιμένουμε την ευκαιρία για να σας δείξουμε την φιλοξένιά μας!
 

     Onira Boutique Hotel, Μπουμπουλίνας 6, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ: 27520 59658 Φαξ: 27520 59862 

 

 

Our satisfied guests wrote positive reviews on trivago
Top Hotels Tolo