Ζήστε το όνειρό σας στο "Όνειρα" Boutique Hotel

 

Τολό

Το Τολο έχει μεγάλη ιστορία και σαν τουριστικό θέρετρο προσελκύει ανθρώπους απο ολο τον κόσμο. Το χωριό είναι κτισμένο κατά μήκος της ακτής και ο κεντρικός δρόμος ακολουθεί την παραλία, καταλήγοντας στο λιμάνι. Η παραλία είναι ιδανική για ηλιοθεραπεία,τα καθαρά κρυστάλλινα νερά της θάλασσας τέλεια για κολύμβυση (επίσης τα νερά είναι ρηχά και ιδανικά για παιδιά).

 

Αρχικά το Τολό ήταν αλιευτικό χωριό και ένα μεγάλο ποσοστό από τους ντόπιους ανθρώπους ζεί ακόμη από την αλιεία. Εύκολα μπόρει να δει κάποιος τους ψαράδες στο λιμάνι οι οποίοι φεύγουν νώρις το πρωί και επιστρέφουν το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ έχοντας μαζί τους την ημερήσια σοδιά τους. Οι ταβέρνες στο κέντρο του χωριού σερβίρουν φρέσκο ψάρι μαζί με άλλες τοπικές γεύσεις. Μια ευρεία επιλογή από καφετέριες και μπαρ περιμένουν τους επισκέπτες και τους ντόπιους για να τους σερβίρουν δροσερούς καφέδες και ποτά.

 

Το Τολό είναι πολύ γνωστή βάση για ανθρώπους που θέλουν να συνδυάζουν κουλτούρα και διακοπές στην παραλία με τη κεντρική του θέση. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα αρχαιολογικά αξιοθέατα και αρχαιολογικοί χώροι, τα οποία αποτελούν εύκολοι προορισμοί για μονοήμερες βόλτες. Επίσης υπάρχουν οργανωμένες μονήμερες εκδρομές κατά την διαρκεία των καλοκαιρινών μηνών με πούλμαν ή και με κρουαζιερόπλοια, οι οποίες ξεκινούν από το Τολό.
 

Γενικότερα το θέρετρο του Τολού έχει κάτι να προσφέρει στον καθένα και έμεις στο ξενοδοχείο Όνειρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

 

 

 

Onira Boutique Hotel, Μπουμπουλίνας 6, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ: 27520 59658 Φαξ: 27520 59862 

 

 

Our satisfied guests wrote positive reviews on trivago
Top Hotels Tolo