Ζήστε το όνειρό σας στο "Όνειρα" Boutique Hotel

 

Αρχαιολογικοί χώροι και μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε στην Πελοπόννησο

 

Η Πελοπόννησος είναι μια χερσόννησος η οποία χωρίζεται από την υπόλοιπη Ελλάδα μόνο από το κανάλι του Ισθμού της Κορίνθου και καλύπτει μια μεγάλη έκταση με κάθε λογής μορφολογικές ομορφιές.


Απολαύστε τα πλούσια εσπεριδοειδή χωράφια της Αργολίδας, τους εντυπωσιακούς αμπελώνες της Κορινθίας, τις αμμώδης παραλίες της χερσονήσου και τη βραχώδη ακτή της Μάνης. Οι επισκέπτες στην περιοχή μπορούν να επισκφθούν σπήλαια, να κάνουν σκι το χειμώνα και να εξερευνήσουν την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, ειδικά την άνοιξη.

 

Η Πελοπόννησος είναι φημισμένη για την πλούσια ιστορία της και τους παγκοσμίως γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους της όπως η Ολυμπία, το σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων, τον Μυστρά και τη Σπάρτη, τα Καλάβρυτα με το τραίνο που ταξιδεύει μέσα απο το φαράγγι και τα βράχια στη Μονεμβασιά, η οποία ενώνεται με την χερσόνησο μέσω υπερυψωμένου δρόμου από τον σεισμό το 375 μ.Χ.

 

Η Πάτρα, η Τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας έχει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας όπου έρχονται καράβια από όλο τον κόσμο και είναι μόλις 2,5 ώρες από το Τολό.

 

Το βουνό Μαίναλος έχει ένα πολύ καλά οργανωμένο θέρετρο σκι και το χειμώνα οι χιονισμένες του κορφές είναι γεμάτες σκιέρ που απολαμβάνουν το σπορ. Βρίσκεται δίπλα στην Τρίπολη η οποία έχει πολλά μαγαζιά.

 

Επισκεφθείτε επίσης την Κόρινθο, η οποία είναι μόλις 45 λεπτά από το Τολό. Μπορείτε να δείτε την Αρχαία Κόρινθο και να κάνετε βόλτα μέσα στον ίδιο τον Ισθμό μέσω βάρκας.

 

Η Πελοπόννησος έχει κάτι να προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες της.

 

Η πρωτεύουσα της Ελλάδας η Αθήνα απέχει μόλις 1,5 ώρες από το Τολό και μπορεί κανείς να δει τον Παρθενώνα, το μουσείο και διάφορα άλλα αρχαιολογικά κτίρια. Ο αρχαίος χώρος στους Δελφούς, που θεωρείτο το «κέντρο της γης», είναι περίπου 3 ώρες από το Τολό και αξίζει να το επισκεφθείτε.

 

 

        Onira Boutique Hotel, Μπουμπουλίνας 6, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ: 27520 59658 Φαξ: 27520 59862 

 

 

Our satisfied guests wrote positive reviews on trivago
Top Hotels Tolo