Ζήστε το όνειρό σας στο "Όνειρα" Boutique Hotel

 

Ναύπλιο (Νάπλι - Ναύπλια - Ανάπλι)

Η όμορφη πόλη του Ναυπλίου είναι μόλις 10 χλμ από το Άργος ή το Τολό και η οποία διακρίνεται για τον υπέροχο συνδιασμό της ιστορίας και των μοντέρνων σημείων της, τα οποία αξίζει να επισκεφθεί κανείς.

 

Οι αρχαίες λαϊκές παραδόσεις και τα πολεμικά μουσεία διαφυλάττουν πλούσια λείψανα από ανθρώπους της ιστορίας από όλη την γύρω περιοχή και το μουσείο κομπολογιού (το οποίο στο είδος του είναι μοναδικό στην Ελλάδα) και περιέχει δείγματα κομπολογιών από όλο τον κόσμο και έτσι το Ναύπλιο έχει γίνει διάσημο τα τελευταία χρόνια για το ότι διαθέτει πολλά καταστήματα, τα οποία εκθέτουν και πουλούν μόνο κομπολόγια διαφόρων δειγμάτων από όλον τον κόσμο.

 

Το Ναύπλιο είχε κυριευθεί από πολλά έθνη, περιλαμβανομένων και των Γάλλων, των Ενετών και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, από τους οποίους όλοι άφησαν τα σημάδια τους. Η παλαιά πόλη, με τους στενούς δρόμους και τα μπαλκόνια τα οποία είχαν κατασκευαστεί από τους Ενετούς να προεξέχουν και να δεσπόζουν τα στενά της παλιάς πόλης, όπων επίσης εντυπωσιάζει και δεσπόζει το κάστρο του Παλαμιδιού, το οποίο βρίσκεται ψηλά, πάνω από την πόλη. Δίπλα από το λιμάνι βρίσκονται όλες οι καφετέριες, όπου εύκολα κάποιος μπορεί να συναντήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

 

Η έξοχη αρχιτεκτονική και η κομψότητα της πόλης κατατάσουν το Ναύπλιο στους πιο δημοφιλής προορισμούς στην Ελλάδα για όλο το χρόνο.

 

Το Ναύπλιο διαθέτει δύο μεγάλες παραλίες, την Καραθώνα και την Αρβανιτιά, οι οποίες είναι πολυ καλά οργανωμένες με μπαρ, καφετέριες, ξαπλώστρες και ομπρέλες.
 

.

 

 

     Onira Boutique Hotel, Μπουμπουλίνας 6, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ: 27520 59658 Φαξ: 27520 59862 

 

 

Our satisfied guests wrote positive reviews on trivago
Top Hotels Tolo