Ζήστε το όνειρό σας στο "Όνειρα" Boutique Hotel

 

Τι μπορείτε νε δείτε στην Αργολίδα και στα νησιά του Αργοσαρωνικού

 

Η Αργολίδα είναι πολύ γνωστή για τα σημαντικά αρχαιολογικά θέρετρα των Μυκηνών και της Επιδαύρου, αλλά υπάρχουν και πολλοί ακόμη αρχαιολογικοί χώροι, οι οποίοι είναι σχεδόν άγνωστοι. Μια επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λυγουριό, το οποίο βρίσκεται στον δρόμο προς Επίδαυρο, ή μια επίσκεψη στα θαυμάσια Δίδυμα όπου θα εντυπωσιαστείτε απο τα απίστευτα γεωλογικά και φυσικά φαινόμενα.

 

Η εκκλησία στο χωριό του Κεφαλαριού, με το όμορφο ποτάμι, το οποίο κατοπτρίζει την εικόνα, δημιουργούν ένα ήσυχο και πανέμορφο τοπίο το οποίο αξίζει να το απολαύσετε. Το επόμενο χωριό μετά το Κεφαλάρι είναι το Ελληνικό, στο οποίο βρίσκεται η μεγάλη πυραμίδα, η οποία είχε χτιστεί πριν από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

 

Η Νεμέα είναι παγκοσμίως γνωστή για τη μεγάλη και επιτυχημένη παραγωγή κρασιού καθώς και για τις τεράστιες ποσότητες κρασιού που εξάγει στο εξωτερικό, σε πολλές χώρες του κόσμου. Ακόμη θα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τους δρόμους κρασιού της Νεμέας, όπου θα ανακαλύψετε πάρα πολλά μυστικά της προέλευσης και παραγωγής κρασιού και επίσης θα δείτε και πάρα πολλές ποικιλίες κρασιού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Νεμέας έχει κατ’ίδίαν επισκαπτεί όπου έχει ανακαλυφθεί το στάδιο, το οποίο διατηρείται πολύ καλά καθώς επίσης και το μουσείο, όπου συμπληρώνει την εικόνα για μια καταπληκτική και διαφορετική, μορφωτική εμπειρία.

 

Το θέατρο της Επιδαύρου είναι το πρέπον για τους επισκέπτες στην περιοχή, διαθέτει 16,000 θέσεις και πραγματικά είναι ξεχωριστό για την μοναδική ακουστική του, η οποία είναι απίστευτη. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών πραγματοποιείται το φεστιβάλ της Επιδαύρου όπου παρουσιάζονται μουσικές παραγωγές και τραγωδίες που διαδραμοτοποιήθηκαν πριν από 2.000 χρόνια. Στο μουσείο φιλοξενούνται πολλά τεχνουργήματα που έχουν βρεθεί στην περιοχή από την εποχή που βρισκόταν εκεί ο Ασκληπιός.

 

Η αρχαία πόλη των Μυκηνών ήταν η πιό δυνατή και εξέχων πόλη στα αρχαία χρόνια και στο όνομα της πόλης περικλείεται μια ολόκληρη ιστορική εποχή. Έχει χτιστεί στην κορυφή ενός λόφου και εμείς σας συνιστούμε να προγμαμματίσετε την επίσκεψή σας στις Μυκήνες, πρωινές ώρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ή ημέρες οι οποίες δεν έχουν πολύ ζεστό καιρό. Στην Τίρυνθα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στον Άργος και το Ναύπλιο, υπήρχε το παλάτι, το οποίο είχε χτιστεί κατά τη διάρκεια ή πριν τα Μυκηναϊκά χρόνια. Επίσης έχουν απομείνει τα Κυκλόπεια Τείχη, τα ερείπια του παλατιού και οι σήραγγες.

 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να ακολουθήσετε με την παρέα σας μονοήμερες κρουαζιέρες, οι οποίες ξεκινούν από το λιμάνι του Τολού με προορισμό τα νησιά Ύδρα, Σπέτσες και Πόρος.

 

Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για διάφορες εκδρομές στην περιοχή, για ενοικιάσεις αυτοκινήτων ή οτιδήποτε άλλο, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, γιατί εμείς θέλουμε να σας βοηθήσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα και ευχάριστα.
 

 

 

      Onira Boutique Hotel, Μπουμπουλίνας 6, Τολό 21056, Αργολίδα - Tηλ: 27520 59658 Φαξ: 27520 59862 

 

 

Our satisfied guests wrote positive reviews on trivago
Top Hotels Tolo